Pemulangan & Penukaran

PEMULANGAN DAN PENUKARAN

TERMA UMUM

Semua produk yang dijual di Amira.Com.My adalah produk baru bukan produk terpakai. Semua harga dan speksifikasi produk tertakluk pada penukaran tanpa notis. Semua produk yang dihantar kepada pembeli secara rasminya menjadi milik pembeli bila produk tersebut sampai ke tangan pembeli. Sekiranya pembeli menerima produk tersebut dalam keadaan rosak, sila hubungi Amira dalam masa 24 jam. Setiap produk dan jenama yang dijual di Amira adalah hakmilik pemilik jenama-jenama tersebut.

DASAR PEMULANGAN & PENUKARAN AMIRA MALAYSIA

  • Setiap penukaran produk atau pembatalan pesanan hendaklah dibuat sebelum pesanan anda diproses hanya melalui no telefon 012-3134959.
  • Setiap produk yang telah sampai ke tangan anda kecuali produk pakaian dalam boleh ditukar dalam masa 7 hari dengan syarat ianya dipulangkan semula dalam keadaan sempurna. Pihak kami akan beri anda voucher yang sama nilai dengan produk yang anda pulangkan. Kos pos tidak dipulangkan. Anda boleh guna menukar kepada produk sama nilai atau lebih mahal di Amira.
  • Produk-produk pakaian dalam seperti seluar dalam, baju dalam, corset, singlet dan yang seangkatan dengannya tidak boleh ditukar sama sekali atas faktor kebersihan.
  • Setiap produk yang dipulangkan akan diperiksa terlebih dahulu oleh pihak kami. Kami berhak untuk menolak permintaan anda sekiranya terdapat kerosakkan pada produk tersebut.
  • Sekiranya anda menerima produk yang dipesan dalam keadaan rosak, sila maklumkan kami dalam masa 24jam. Kami akan gantikan produk yang rosak tersebut secara percuma. Kami mungkin akan meminta anda memulangkan produk yang rosak atau mengambil gambar untuk rekod kami. Pemulangan wang tunai tidak akan dilayan.
  • Pihak kami juga tidak melayan pemulangan wang sekiranya produk yang dibeli tidak berkesan. Kami hanya penjual produk bukan pengeluar produk. Sebaiknya pihak pembeli merujuk kepada pengeluar produk sekiranya produk yang dibeli tidak berkesan. Pihak kami sedia membantu dari segi memberi nombor telefon pengeluar produk.

APA YANG TIDAK DILINDUNGI OLEH JAMINAN INI

Jaminan ini tidak melindungi: pemasangan dan penggunaan produk, keadaan dimana cara penggunaan yang salah, kemalangan atau pengubahsuaian, dan ketidak berkesanan produk.

HUBUNGI AMIRA

Jika Pengguna mempunyai sebarang persoalan berkaitan syarat-syarat dan terma, dasar Dasar atau sebarang soalan berkaitan website sila hubungi Amira:

Amira Beauty Marketing
Kuala Lumpur, Malaysia.
012-3134959
myamira2u@gmail.com